Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

PREOKRET! MODRIĆ IPAK ODLAZI! Predsjednik Reala i dalje izbjegava Luku, Talijani imaju nove detalje!

Autor: Bruno Herljević

Momčad Real Madrida u srijedu igra utakmicu europskog Superkupa u estonskom Tallinnu protiv Atletico Madrida. S ekipom putuje i Luka Modrić koji je nedavno odlučio ostati u Realu usprkos bogatoj ponudi Intera.

No, to je jedna verzija ove priče. Druga, ona koju donose talijanski mediji jest da ništa još nije gotovo. Talijani tvrde da će Inter pokušati još jednom dovesti četvrtog Hrvata i da neće stati sve do zadnjeg dana prijelaznog roka te da nova runda pregovora kreće baš u – Estoniji!

Interovi su predstavnici navodno otišli u Tallinn i tamo će se sastati s predstavnicima Reala kako bi dalje pregovarali o dolasku Modrića. Srećom, saga neće trajati dugo jer je zadnji dan prijelaznog roka u Italiji u petak.

Ipak, priča talijanskih medija mogla bi doista biti realna jer španjolski mediji pak pišu da se Modrić još uvijek nije sastao s predsjednikom Reala, Florentinom Perezom. Naime, Perez navodno smatra kako sastanak nije potreban te da to znači da nema novog ugovora za Luku u Realu, a to je navodno bio razlog zbog kojeg je Modrić odlučio ostati u Madridu.

Modrić normalno trenira i već je nastupao u pripremnoj utakmici, a za sada ne pokazuje znakove nezadovoljstva. No, do petka se još svašta može dogoditi.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.