Foto: V.M. Tauber/Cropix/ilustracija

PREMINUO BIVŠI IGRAČ ZADRA! Pronašli su ga pretučenog na ulici s propucanom glavom

Autor: Dnevno.hr/G.I.Š

Bivši igrač Zadra Almir Rašić preminuo je u Sarajevu u ponedjeljak, nakon što je par dana bio na intenzivnoj njezi, nakon što je u petak pronađen u jako teškom stanju u blizini njegove zgrade.

Podsjetimo, Rašić je pronađen u petak u blizini njegove zgrade u Goraždu, a bivšeg nogometaša pronašao je slučajni prolaznik na ulici.

Kako se doznalo Rašića su prvo napali i prebili palicama, da bi mu na kraju pucali iz blizine u glavu. Almir je u komi prevezen u bolnicu u Sarajevu, gdje je na žalost danas preminuo.

Traga se za ubojicama

Policija još uvijek traga za počiniteljima, koji su na svirep način ubili bivšeg nogometaša Želje, Zadra i reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U karijeri Raščić je uz Zadar igrao za Željezničar, Velež, Olimpique, a nastupao je i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.




Autor:Dnevno.hr/G.I.Š
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.