Foto:twitterscreenshot

PREMINULA LEGENDA TORCIDE: Teška bolest bila je jača od najvećeg navijača Hajduka

Autor: Dnevno.hr GIŠ

Tužne vijesti dolaze nam iz Splita gdje je u 83 godini života preminula legenda Torcide, čovjek koji je cijeli životni vijek prove navijajući za Bijeli Srđan Duje Aljinović.

Aljinović je na tribinama prvo Starog placa, a potom i Poljuda prove više od 70 godina navijajući za Hajduk, a smrt ga je zatekla nakon duge bolesti.

Vijest o smrti Srđana Duje Aljinovića proširila se baš na otkrivanju murala Ivanu Gudelju i rastužila je lijepo slavlje kada su nazočni saznali tužnu vijest.

Ludi za Hajdukom

Splićani će ga pamtiti ka Fetivog hajdukovca koji je utjelovljavao duh Smojinog Splita, za Hajduk su u obitelji navijali svi i otac i mater, braća, kako sam kaže ‘U obitelji svi su bili ludi za Hajdukom’.

“Navijački smo cila familija bili ludi za Hajdukon. Otac i mater cili su život bili pretplatnici na zapadnu tribinu, sve do ‘76. dok nije otac umra, zna ih je cili grad. Brat Jera, brat Panta i ja, svi smo bili ludi za Hajdukon. U nas se ne bi po tri dana jilo kad bi Hajduk izgubija utakmicu”, govorio šjor Duje o svom Hajduku.




Autor:Dnevno.hr GIŠ
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.