PREKRASNA GESTA HNS-a: Za tajlandske dječake pripremili nešto divno

Autor: dnevno.hr

Nogomet spaja ljude

Hrvatski nogometni savez na čelu s predsjednikom Davorom Šuker odlučio je poslati reprezentativne dresove mladićima koji su na Tajlandu proživjeli životnu dramu.

Po povratku hrvatske nogometne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Rusiji, Hrvatski nogometni savez i predsjednik Davor Šuker donijeli su odluku o slanju 12 dresova novopečenih doprvaka mladim nogometašima s Tajlanda, koji su krajem lipnja zbog monsunske kiše ostali zarobljeni u pećini.

Dječaci u dobi između 11 i 16 godina i njihov trener čekali su spašavanje više od dva tjedna, a konačna je operacija izvlačenja trajala tri dana, pri čemu je jedan spasitelj izgubio život.

Hrvatskom nogometnom savezu drago je da se mladi nogometaši dobro oporavljaju te im daruje dresove u znak pažnje za tešku situaciju koju su proživjeli, kao nastavak pružene podrške iskazane čim se nesreća dogodila.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.