PREKO NOĆI PROPAO DOLAZAK CONTEA U REAL! Nećete vjerovati zašto su igrači stopirali talijanskog trenera

Autor: Bruno Herljević

Dolazak talijanskog stratega Antonia Contea u Real ipak se ne nije dogodio. Talijan je pompozno najavljen kao novi trener Reala i brojni su ugledni španjolski mediji pisali sa stopostotnom sigurnošću kako će Conte preuzeti kraljevski klub, međutim, na kraju je momčad Reala ipak preuzeo trener Castille (druga momčad Reala), Santigao Solari.

A kako je to preko noći propao dolazak velikog Contea? Naime, loš odnos s velikim brojem igrača Chelseaja bili su očito presudni čimbenik pri odluci hoće li uzeti Contea ili ne. Još bi se nekako možda i previdio Conteov sukob sa svlačionicom Chelseaja, ali Talijan je najviše problema imao s Edenom Hazardom, koji je pak velika željka Reala i već ga sada proglašavaju nasljednikom Cristiana Ronalda.

Dolaskom Contea, Hazardu bi vrata Reala bila zatvorena, a to predsjednik Real Madrida, Florentino Perez, ne želi. Međutim, Contea navodno ne žele niti neki igrači.

“Poštovanje se zarađuje, ali ne silom. Ja sam uvijek imao dobar odnos sa svim trenerima koji su vodili Real za vrijeme mog boravka ovdje”,rekao je to Ramos kada su ga pitali o dolasku Contea, a navodno je isti igrač rekao predsjedniku kluba kako ne žele tiranina na svojoj klupi. Momčad navodno želi trenera s nešto opuštenijim pristupom.

No, nije negodovanje igrača jedini problem, navodno je nastao i kod ugovora. As tvrdi kako Real nudi Conteu ugovor do kraja sljedeće sezone, a ovaj želi dulji.

Marca pak spominje kako problemi nastaju i kod Conteovih preferencija. Talijan koristi 3-5-2 formaciju, na koju bi se Real morao neko vrijeme prilagođavati i morali bi dovesti stopera i napadača, a u takvom sustavu Real bi izgubio barem jedno krilo ili jednog beka, a oni su u madridskoj momčadi ponajbolji igrači.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.