Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

PREDSJEDNIK PREMIERLIGAŠA U ZAGREBU: Jedino što želi je Mislav Oršić

Autor: G.I.Š.

Kako se saznaje danas poslijepodne u Zagreb je stigao jedan od suvlasnika Burnleyja, Alan Pace, a s njim u društvu bio je i zastupnik Dinamovog napadača Mislava Oršića, nekadašnji nogometaš Branko Hucika.

Izgleda kako je Burnley opasno zagrizao za 29-godišnjaka, te su odlučili potegnuti do Zagreba kako bi nagovorili čelnike Dinama na transfer, koji su Modri odbili.

Dinamo je odlučio ne prodati Oršića za nekih 10 milijuna eura koliko se spominje u medijima, ali igrač i njegov menadžer i Burnley očito nisu prihvatili ne kao odgovor.

Glavna meta

Mislav je glavna meta zimskog prelaznog roka za Burnley, koji je Modrog krilnog napadača označio kao glavnu kariku za očuvanje prvoligaškog statusa i rješavanje problema efikasnosti.

Prijelazni rok završava 31. siječnja u ponoć i ako žele dovesti Oršića iz Burnleya moraju brzo nagovoriti Dinamo na prodaju.

Još se treba naglasiti kako su navijači Dinama protiv prodaje Oršića i već nekoliko dana protestiraju protiv takve mogućnosti.







Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.