profimedia

‘PRAVI’ RONALDO BJEŽAO OSIGURANJU! ‘Nakon što bi upisali pobjedu, volio sam proslaviti. Problem je što smo često pobjeđivali’

Autor: G.I.Š.

Luis Nazario de Lima ili svima poznatiji kao “pravi” Ronaldo gostovao je u emisiji „Universo Valdano“ koju vodi proslavljeni argentinski as Jorge Valdano. Nekadašnji nogometaš, a danas TV zvijezda Valdano, bio je sportski direktor Reala u eri Galacticosa početkom 2000-ih, kada je Ronaldo prešao iz Intera u Real .

Njih dvojca znaju podosta jedan o drugom,e pa su se tijekom intervjua prisjetili Ronaldovih nepodopština dok je bio u Realu i njegovih legendarnih partija i noćnih izlazaka.

“Florentino Perez angažirao je osobno osiguranje da stražari ispod vrata tvoje vile i ti si ih opet znao izigrati”, bocnuo je Valdano Ronalda koji je samo replicirao,

“Neki od njih su sudjelovali na zabavama”,  glasno se smijao Ronaldo.

“Ta je priča prerasla u legendu. Znao sam napraviti koju zabavu više, ali nije to bilo baš tako kako se priča”, nastavio je Ronaldo, „Uvijek sam bio odgovoran. Pazio sam na to da si ne uništim zdravlje. Nakon što bismo upisali pobjedu, volio sam to proslaviti. Problem je što smo često pobjeđivali“, nasmijao se Brazilac.

“No u tim pričama puno se pretjeruje. Legendarnih anegdota manje je nego što se misli.”




Jedna od legendi je i urnebesna proslava rođendana dok je igrao u Realu.

“Dolazak onog autobusa bio je užasan”, smije se Ronaldo.

Helguera, Ronaldov suigrač i gost na tom partiju u jednom intervju je izjavio: “Napravio je zabavu u kući koju je poslije prodao Sergiju Ramosu. U jednom trenutku stigao je autobus pun djevojaka. Ja sam bio sa suprugom, odlučili smo napustiti zabavu. Isto je napravio i Figo”, ispričao je.




Ronaldo je bio “predsjednik organizacijskog odbora za partijanje”. To je izjavio sam za sebe.

“Bilo je to spektakularno vrijeme. Real i Madrid najbolja su moguća kombinacija kluba i grada. To nema nigdje”, rekao je Ronaldo, a Valdano samo klimnuo odobravajuće glavom.

 Ronaldo se  prisjetio i toga kako je dočekan u brazilskoj reprezentaciji.

“Romario je bio grozan prema meni. Stalno me je slao po kavu, nakon svakog treninga morao sam mu čistiti kopačke. Naravno, i sve ostalo što je trebalo počistiti i spremiti nakon treninga.”

Nekoć se tako učilo mlade zvijezde redu i respektu prema starijima, i Romario je u svoje vrijeme prošao istu torturu.

(FOTO) TKO NE BI POŽELIO OVAKVU PREDSJEDNICU? Playboyeva zečica pred novim izazovom u životu

Autor:G.I.Š.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.