Pranjić: Na ljeto sigurno odlazim iz Bayerna

Autor: Totalsport

Pranjić ugovor s bavarskim gigantom ima do kraja ove sezone, u kojoj je upisao samo dva nastupa u Bundesligi. Zapravo je skupio tek pokoju minutu u igri, jer je u oba navrata ulazio u samim završnicama dvoboja.

Hrvatski 30-godišnji nogometni reprezentativac Danijel Pranjić najavio je kako nakon sljedećeg ljeta sasvim sigurno neće više biti Bayernov igrač.

Pranjić ugovor s bavarskim gigantom ima do kraja ove sezone, u kojoj je upisao samo dva nastupa u Bundesligi. Zapravo je skupio tek pokoju minutu u igri, jer je u oba navrata ulazio u samim završnicama dvoboja. Očigledno je da ga trener Jupp Heynckes nema u svojim planovima. Potpuna je to suprotnost od prošle sezone, u kojoj je Pranjić odigrao 28 utakmica u Bundesligi.

Posljednjih tjedana je Pranjić bio povezan s prelaskom u Wolfsburg i Juventus, kako tvrdi Goal.com. The Sun je u prosincu pisao kako se Pranjić našao na meti nekoliko engleskih klubova.

– Imam nekoliko ponuda, četiri ili pet. Na ljeto ću sasvim sigurno napustiti Bayern – prenosi Pranjićevu izjavu Goal.com.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.