Screenshot: Instagram/Nenad Lalatović i YouTube

POZNATI TRENER U ŠOKU, UMRLA JE NJEGOVA BIVŠA (38): ‘Zaslužila je živjeti 120 godina, rijetke su kao ona!’

Autor: I.K.

Ana Bulatović, kći ubijenog bivšeg čelnika nogometnog saveza tadašnje Srbije i Crne Gore Branka Bulatovića, iznenada je preminula u 39. godini. Tužna vijest stigla je iz Srbije, uz informaciju da je Bulatović umrla od srčanog zastoja, a velika žalost zbog smrti 38-godišnjakinje osobito je pogodila poznatog srpskog nogometnog trenera Nenada Lalatovića.

Lalatović je s Anom Bulatović bio u ljubavnoj vezi u mlađim danima njih dvoje, dok je Lalatović bio nogometaš. Nakon toga su ostali prijatelji, a sada, poslije iznenadne smrti, srpski trener je šokiran što njegove bivše ljubavi više nema.

Vraćajući film unatrag, Lalatović je teško pronalazio riječi za ovu tugu.

‘Anđeo s prelijepim krupnim očima’

Srpski nogometni trener i nekadašnji nogometaš je u razgovoru za Kurir opisao koliko mu je preminula Bulatović značila u mladosti.

‘Ana je bila moja velika ljubav iz mladih dana. Odrasla je na Dorćolu, kao i ja. Kao djeca smo se družili,  a kasnije smo se zavoljeli i zabavljali se. Svi patimo za Anom, bila je anđeo s prelijepim krupnim očima. Hvata me jeza dok pričam o njoj, jedno vrijeme bila je dio mojeg života’, kazao je Lalatović o ženi od koje ga je život kasnije razdvojio.

 

View this post on Instagram

 




Objavu dijeli Nenad Lalatovic (@lalatovic.nenad)

Teško je to primio

Kako je Lalatović kazao, nakon što je čuo za smrt svoje bivše ljubavi, skoro se onesvijestio. Bilo je teško prihvatiti što se dogodilo.




‘Ana je bila čovjek u pravom smislu te riječi. Toliko velika, iskrena i dobra, zaslužila je živjeti 120 godina.  Rijetko se rađaju osobe s tako dobrom dušom’, opisao je srpski trener.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Nenad Lalatovic (@lalatovic.nenad)

Patila za ocem

Život Ane Bulatović bio je obilježen i tragedijom s početka proljeća 2004., kada je u Beogradu ubijen njezin otac Branko, tadašnji čelnik nogometnog saveza naših istočnih susjeda. Ubojica nije otkriven, a patnja njegove kćeri bila je teška.

‘Batina’ smrt je na njoj ostavila velike posljedice, jako ju je boljelo što očevo ubojstvo nikada nije rasvijetljeno. Sada je otišla gore kod njega, znam da je sretna s ocem’, dodao je Nenad Lalatović o ovoj tuzi.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.