Foto: Tom Dubravec / CROPIX

Poznati HNL prvoligaš u kojem su ponikli nositelji igre viceprvaka svijeta odlazi u povijest!

Autor: Dnevno

NK Zadar nije dobio licencu za 2. HNL i sljedeće sezone neće se natjecati ni u jednoj ligi!

NK Zadar, redovni član 1. HNL od 2007. do 2015. godine je u blokadi, a nije završio u stečaju samo zato što su svi stečajni postupci u Hrvatskoj odgođeni zbog krize s koronavirusom. Kako piše portal 057.info, NK Zadar će se ugasiti i ne dogodi li se obrat, sljedeće sezone se njegova seniorska momčad neće natjecati ni u jednom razredu hrvatskog nogometa.

Klub prestaje postojati, a kad se ugasi vjerovnici će se pokušati namiriti stečajnim postupkom, iako klub praktički ništa ne posjeduje.

Osnovan je novi klub, HNK Zadar, u koji su prebačeni svi uzrasti osim seniora te većina polaznika Škole nogometa, a uskoro bi i prva momčad trebala postati članom HNK-a.

Teoretski bi novi klub mogao odmah početi igrati u 3. HNL, u kojoj se natjecao i stari klub, ali zbog administrativne zavrzlame je realnije da će HNK Zadar sljedeće sezone nastupati u Županijskoj ligi!

NK Zadar pamtit će se po činjenici da su u njemu igrali nositelji srebrne generacije Vatrenih Danijel Subašić i Luka Modrić, a mlađe uzraste prošao je i Šime Vrsaljko

ŠOK IZ ŠPANJOLSKE: ‘Usamljeni vuk’ planirao napad nožem na Modrića i Rakitića!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.