POVRATAK NOGOMETA U HRVATSKU: Sve otvara kup, a onda nastupaju i sportaši 3. kategorije

Autor: Dnevno

Prvoligaški nogomet se vraća na pozornicu. Naznake da bi se 30. svibnja mogla nastaviti natjecanja na otvorenom, bez prisutnosti gledatelja i uz posebne mjere koje Nacionalni stožer treba raspisati i tijekom ovog tjedna uobličiti u službene preporuke, naišao je na odobravanje u Kući hrvatskog nogometa.

“Pozdravljamo tu odluku, a, naravno, morat će se voditi računa o pridržavanju svih propisanih mjera”, rekao je za Jutarnji list prvi dopredsjednik HNS-a Ante Vučemilović.

Izvršni odbor HNS-a će potvrditi odluke koje su već zgotovljene kao radni materijal.

“Polufinalne utakmice Kupa igrat će se 30. svibnja, za 6. lipnja je predviđen nastavak HNL-a. Finale Kupa igrat će se 1. kolovoza. Druga liga i sve ostale niže lige neće se igrati, kao ni utakmice mlađih uzrasta. Kad se radi o ženskom HNL-u i futsalu, koji su također prva kategorija koja bi se mogla igrati, odluke će se donijeti naknadno.”

Nakon 30. svibnja na teren će ponovno moći i sportaši 3. kategorije, kojima je trenutno zabranjena bilo kakva aktivnost, bez obzira na specifičnosti sporta kojim se bave i brojne druge nelogičnosti u propisanim mjerama za sport, djelatnost koja je paralizirana već gotovo dva mjeseca.

LJUBIMAC TORCIDE PRIZNAO: ‘Mamiću treba skinuti kapu na svemu što je napravio za hrvatski nogomet!




Autor:Dnevno
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.