Photo: Marko Prpic/PIXSELL

PORAZ HRVATA OD GRADSKOG RIVALA: ‘Mogli smo im nanijeti štetu!’, Vatreni asistent u Njemačkoj

Autor: I.K.

Torino je u gradskom derbiju u sedmom kolu talijanskog prvenstva doživio domaći poraz od Juventusa, koji je potvrdio rast nakon slabog početka sezone slavivši s 1:0. Jedini gol na utakmici pao je u 86. minuti, zabio ga je Manuel Locatelli, a takav rasplet bio je nesretan za Ivana Jurića na klupi i Josipa Brekala na terenu.

Brekalo je bio u početnom sastavu. Igrao je do 84. minute, a nakon ovog nastupa, odlazi na okupljanje hrvatske reprezentacije uoči nastavka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo dogodine u Kataru.

Marko Pjaca zbog ozljede nije bio u konkurenciji za nastup u ovom derbiju.

Jurić nesretan

U osvrtu na poraz, Ivan Jurić žalio je zbog propuštene šanse da njegova momčad napravi nešto više.

‘Imali smo sjajno prvo poluvrijeme. Mogli smo nanijeti Juveu štetu, samo da je bilo više kvaltitete, nismo uspjeli’, opisao je hrvatski trener na klupi Torina. Njegova momčad je nakon ovog poraza 11. s osam osvojenih bodova, dok je Juventus skočio na osmo mjesto, s 11 prikupljenih bodova u dosadašnjih sedam kola.

Gvardiol slavio u Njemačkoj

Joško Gvardiol odigrao je cijelu utakmicu u pobjedi svojeg RB Leipziga s 3:0 kod kuće protiv Bochuma u sedmom kolu njemačkog prvenstva. Gvardiol se istaknuo asistencijom za gol Christophera Nkunkua, za završni rezultat utakmice koji je postavljen u 78. minuti.

Poput Brekala, i Gvardiol se priključuje hrvatskoj reprezentaciji uoči nastavka kvalifikacija za SP. U petak je na rasporedu gostovanje na Cipru, u Larnaci, a tri dana kasnije, 11. listopada, igra se utakmica protiv Slovačke u Gradskom vrtu u Osijeku.




Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.