Foto: Ante Cizmic / CROPIX

POPULARNI BIVŠI VATRENI BEZ KLUBA! Evo koji Hrvati su besplatno na tržištu, popis je jako zanimljiv

Autor: Dnevno.hr/ I.L

I dok je prijelazni rok u HNL-u počeo prije tjedan dana u Europi još tjedan dana samo i traje. Brojni Hrvati su promijenili klub, ali i brojni nemaju klubove te ih i dalje traže.

Najpoznatiji hrvatski slobodni igrač je sigurno Šime Vrsaljko. Bivši igrač Intera i Atletica raskinuo je ugovor s Olympiakosom sredinom studenog te od tada nema klub. Spominjao se njegov dolazak u Hajduk te Olimpiju iz Ljubljane. Prema Transfermarketu vrijedi 4 milijuna eura.

Osim Vrsaljka tu je i još jedan srebreni Vatreni. Filip Bradarić zadnji angažman je imao na Bliskom Istoku. Spominjao se drugoligaš Jarun pa Hajduk, ali se ozlijedio na malonogometnom turniru u Trilju te za sada ne ide nigdje.

Dva provjerena stopera

Potencijalno pojačanje za klubove u HNL-u mogao bi biti Ante Majstorović, iskusni 29-godišnji stoper koji je za 3,3 milijuna eura napustio Osijek i otišao u Kinu. Igrao je odlično za Osijek, ali čim je došao u Kinu potrgao je ligamente te nikad nije pokazao što može.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Sime Vrsaljko (@simevrsaljko2)

Još jedan stoper na listi je Jozo Šimonović. Nekadašnji stoper Dinama napustio je Maksimir za čak 7,5 milijuna eura i otišao je u Celtic. Tamo je igrao dobro, ali je s vremenom ispao iz planova trenera. u zimu 2022. došao je u Goricu, ali je od ljeta slobodan igrač.




Ima tu još zanimljivih imena kao što su: Domagoj Drodžek Dario Čanađija, Ivan Pešić, Toni Gorupec, Antonijo Ježina, Marko Iharoš, Damir Šovšić, Tonći Mujan, Antonio Asanović. Svi su provjerena HNL imena i mogli bi biti dobro pojačanje za klubove kao što su Gorica ili Šibenik koji se bore za ostanak. Što će biti s njima ostaje nam za vidjeti.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.