Foto: Marko Prpic/PIXSELL

POMUTNJA U DINAMU UOČI UTAKMICE SEZONE: Prvotimac želi ići, a Krznar se služi Dalićevom ‘psihologijom’?

Autor: F.F

Dinamo sutra igra ključnu utakmicu protiv Sheriffa u kojoj će morati nadoknaditi tri gola zaostatka. Uz puno problema s ozljedama, pojavila se jedna zabrinjavajuća priča za Dinamo.

U pitanju je Kristijan Jakić, koji je upitan zbog ozljede gležnja koju je zaradio protiv Lokomotive, ali čini se da je pozadina ipak malo dublja. Nogometnim krugovima proširila se vijest kako Jakić neće igrati zbog potencijalnog transfera.

Naime, Einracht Frankfurt je navodno zainteresiran za mladog veznjaka, a Jakić bi to što prije iskoristio.

Želi otići?

Sportske novosti prenose kako Jakić želi napustiti Dinamo i kako je to razlog njegovog ne igranja za Modre. U večer kada je Dinamo slavio protiv Gorice, prije otprilike desetak dana, na ulazu u Maksimir stajali su menadžer Andy Bara te igrači Lovro Majer i Kristijan Jakić. Naravno, u prvom planu bili su pregovori oko Majerovog odlaska u Rennes, ali čini se kako su raspravljali i o Jakiću.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

S obzirom na to da je Majer napustio Dinamo, uprava hrvatskog prvaka nije htjela prodati i Jakića te su odbili ponudu kluba iz Frankfurta. Isti izvor navodi kako prva ponuda Eintrachta nije bila ni približno onome čemu se nada Dinamo, ali sada su se javili s novom, poboljšanom svotom.

Zbog cijele situacije pojavila su se dva zaključka: Jakić je klubu poručio kako želi otići u Njemačku jer je vrijeme za iskorak u njegovoj karijeri ili su određeni ljudi jednostavno krivo shvatili njegov izostanak s treninga uoči utakmice sezone. Bilo kako bilo, najveći problem je što se takva situacija javila svega nekoliko dana prije teškog uzvrata protiv Sheriffa.

Je li Krznar odlučio napraviti ‘slučaj Kalinić’ s kojim je Dalić dobro prošao na Svjetkskom prvenstvu ili je sve pak jedna velika zabuna ne znamo, ali ako je možda bi upravo taj potez Dinamova trenera mogao probuditi inat i prkos u ostalim igračima uoči utakmice sezone.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.