Photo: Borna Filic/PIXSELL

POLICIJA PRIJAVILA ČELNIKE HAJDUKA I DINAMA, ALI NE I SVETINU!

Autor: Bruno Herljević

Razgovori su trajali nekoliko sati, a prekršajne prijave zaradila su petorica sudionika.

Na samom kraju derbija Hajduka i Dinama došlo je do incidentau poljudskoj loži zbog čega su čelnici obaju klubova završili na obavijesnom razgovoru u policiji. Razgovori su trajali nekoliko sati, a prekršajne prijave zaradila su petorica sudionika. Svi su pušteni nešto iza ponoći, a među onima koji su dobili prekršajne prijave našao se i predsjednik Hajduka, Ivan Kos.

Uz Kosa su tu i član NO-a Marko Erceg, kao i sportski direktor Mario Branco, dok su iz Dinama prijave dobili financijski direktor Matej Škergo i diretkor za sigurnost Krešmir Antolić. Prijavu nije dobio Tomilsav Svetina, tvrdi 24sata.

U slučaju da budu pravomoćno kažnjeni, svi sudionici koji su prijavljeni podliježu Zakonu o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima i znači da im prijeti zabrana odlaska na utakmice.

Istom mediju Svetina je objasnio što se dogodilo u loži.

“Nismo ni komentirali penal koji je sviran za Hajduk. Nakon što su izjednačili, Branco mi se unio u lice. Između nas je sjedio Saša Bjelanović. Nije bilo nikakvih udaraca, na kraju se doista nije dogodilo ništa veliko. Ovo se u loži u Maksimiru ne može dogoditi. Takve se stvari očito događaju samo u Splitu. To se dogodilo sa Zdravkom Mamićem, taj su incident pokušali opravdati. Zatim je napadnut i predsjednik Rijeke Mišković, a sad se dogodilo i ovo. Sve se jasno vidi na policijskim snimkama. Nadam se da ta snimka samo neće nestati na putu od policije do prekršajnog suda”, izjavio je Svetina.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.