Foto: Goran Mehkek / CROPIX

‘POGLEDAJTE TKO JE NJIMA NA KLUPI!’: Belgijci oduševljeni jednim Vatrenim, boje se njegovog ulaska

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Već svi dobro znaju da danas od 16 sati Vatreni igraju protiv Belgije susret koji će odlučiti našu, ali i sudbinu cijele skupine. Kao što smo se mi posvetili Belgiji oni su isto napravili nama.

Stručni komentator belgijskog Nieuwsblada je Gert Verheyen, bivši belgijski reprezentativac i nekadašnji igrač Anderlechta i Club Bruggea. Osim što je nahvalio kao i svi veznu liniju i Gvradiola on je skrenuo pozornost na još jednog igrača.

“Prema nogometnim mogućnostima, mislim da je od hrvatskog bolji samo vezni red Španjolske. Dajte mi Modrića, Brozovića i Kovačića radije nego Casemira, Paquetu i Freda ili Griezmanna, Rabiota i Tchouaménija. Hrvatski trojac je toliko dobar da Lovro Majer, vrlo dobar veznjak Rennesa, nema mjesta u toj momčadi.”

Majer kao joker

Lovro Majer već zadnjih nekoliko mjeseci spominje se kao tajni adut Hrvatske. Iskočio je na scenu kada je zabio Danskoj na Maksimiru, a svojim sjajnim igrama u Rannesu privukao je pozornost i Atletico Madrida.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Hrvatski nogometni savez (@hns_cff)

“Ostavio bih De Bruynea visoko, blizu Lukakua i Hazarda, kako bismo pritiskali suparničku obranu i spriječili distribuciju lopti prema veznom redu i Luki Modriću.” rekao je Verheyen.




Belgija skupinu može proći samo ako pobijedi Hrvatsku dok nama može paše i remi, a možemo proći  i u slučaju poraza, ali onda Kanada treba dobiti Maroko. Imamo sve u svojim rukama.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.