Pogledajte klinca za kojeg bi Liverpool i Tottenham platiti milijune

Autor: G.R.

Istina je da su veliki klubovi u igri za našim vratarom. Ponude su oko dva milijuna eura , a kako je krenulo, cifra bi mogla i narasti, rekao je sportski direktor Cibalije.

Nakon što je mladi golman Intera iz Zaprešića Matej Delač šokirao sportsku javnost nevjerojatnim transferom u Chelsea, isto će čini se učiniti i vratar Cibalije Marijan Antolović za čije se usluge raspituju Liverpool i Tottenham.

– Istina je da su veliki klubovi u igri za našim vratarom. Istina je da se Liverpool i Chelsea bore za njega – rekao je Dražen Pernar za engleske medije, te dodao ‘ Ponude su oko dva milijuna, a kako je krenulo, cifra bi mogla i narasti. U svakom slučaju, biti će to najveći transfer u povijesti našeg kluba’.

21-godišnji golman ove je sezone u dobroj formi, a postigao je i rekord od preko 550 minuta bez primljenog gola. Pohvalio ga je i izbornik Slaven Bilić, koji mu predviđa svijetlu budućnost i međunarodnu karijeru.

Autor:G.R.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.