Pletikosa debitirao za Pijetlove i primio četiri gola

Autor: hina

Samir Nasri je u 92. i 96. minuti sigurno izveo dva kaznena udarca, a Andrej Aršavin je u 105. iz brzo izvedenog slobodnog udarca iznenadio Pletikosu za konačnih 1-4.

Hrvatski reprezentativni vratar Stipe Pletikosa neće po dobrome pamtiti svoj prvi nastup za Tottenham Hotspur, jer su ‘pijetlovi’ s njim na golu na svom terenu izgubili susret 3. kola engleskog Liga kupa od svog najvećeg suparnika Arsenala sa 1-4 nakon produžetaka.

Nakon 90 minuta igre rezultat je bio 1-1, poveo je Arsenal pogotkom Henrija Lansburyja u 15. minuti, a izjednačio je Robbie Keane u 49.

No, u prvom produžetku dogodio se ‘potop’ domaćih, ‘topnici’ su postigli tri pogotka i riješili pitanje pobjednika. Samir Nasri je u 92. i 96. minuti sigurno izveo dva kaznena udarca, a Andrej Aršavin je u 105. iz brzo izvedenog slobodnog udarca iznenadio Pletikosu za konačnih 1-4.

Pletikosa je branio svih 120 minuta za Tottenham, dok je od ostale trojice hrvatskih reprezentativaca u sastavu Spursa priliku dobio tek Niko Kranjčar i to od 96. minute.

Ivan Klasnić nastupio je za Bolton Wandererse koji su svoj nastup u Liga kupu također okončali u 3. kolu i to 0-1 porazom na gostovanju kod drugoligaša Burnleya. Klasnić je igrao do 73. minute.

Autor:hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.