Foto: Ronald Gorsic / CROPIX

PLANULE SVE ULAZNICE ZA SUDAR SA SALZBURGOM: Navijači Dinama sve pokupovali, slijedi nam novi spektakl

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Danas su u pretprodaju puštene ulaznice za susret Salzburga i Dinama u Austriji. Pravo kupnje imali su vlasnici godišnjih ulaznica, a to je brojka oko 5 tisuća.

Međutim, Modri su za ovaj susret od Uefe dobili samo 1500 ulaznica s toga su sve raspoložive ulaznice planule već danas. Ticket point otvorio se u 11 sati, a samo sat i pol kasnije se i zatvorio. Ulaznica više nema.

Bilo je to i sasvim očekivano, a navijači će tako nakon što su osvojili Milano krenuti i u osvajanje Salzburga. Nadaju se i osvojenim bodovima jer moguća tri boda bila bi veliki korak prema proljeću.

Podrška ‘domaćih’

Ne treba sumnjati da će Hrvati iz Austrije pokupovati gostujuće sektore, a isto planiraju i oni koji nisu mogli kupiti danas. Cijena ulaznica za sektor koji maločas rasprodan iznosila je 35 eura.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli GNK Dinamo (@gnkdinamo)

Već je krenula preprodaja pa se na njuškalu i sličnim stranicama može naći ulaznica za 100 eura. Daleko je to od navijačkog duha, ali očito neki misle samo na novac.




Dinamo protiv Red Bulla igraju u srijedu 5.10., a prije toga će na Maksimiru u sklopu 11. kola HNL-a ugostiti drugoplasiranu ekipu lige, Slaven Belupo.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.