Screenshot/Instagram

PIŠE SE POVIJEST, DINAMO U EUROPI DOBIO SUTKINJU: Plavi jednu stvar ne žele ponoviti!

Autor: J.Č

Dinamo Zagreb u četvrtak nastavlja svoju ovogodišnju europsku kampanju. ‘Modri’ će u Beču igrati protiv Rapida, jedinog protivnika protiv kojeg još nisu igrali u skupini.

Nakon poraza od West Hama te pobjede u Belgiji protiv Genka, trener Damir Krznar i njegove trupe nadaju se novom uspjehu na gostujućem terenu.

Austrijska momčad trenutno je posljednja u skupini H, s dva poraza iz dvije utakmice.

‘Ozbiljan protivnik’

Prije polaska u Austriju, utakmicu su najavili trener Krznar, Stefan Ristovski i Luka Ivanušec.

“Momčad protiv koje utakmicu moramo odraditi ‘muški’. Rezultat to ne pokazuje, ali dobro su igrali u ove dvije utakmice. U domaćoj ligi su dobro odigrali protiv RB Salzburga i imaju kvalitetu. Bez obzira na sve, ukazujem na ozbiljnost protivnika, koji to i je”, rekao je Krznar za 24sata.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Strijelac vodećeg pogotka protiv Genka, Luka Ivanušec, osvrnuo se na nadolazeću utakmicu, no istaknuo je i kako se izvedba s Rujevice neće ponoviti.

“Gledali smo i analizirali Rapid, ne smijemo se zavaravati stanjem na ljestvici. Bit će teška utakmica, slično kao u Rijeci. Moramo biti koncentrirani, baš kao protiv Genka i sve će biti u redu. Slični su kao i Rijeka, igraju na kontre i polukontre te to može biti vrlo opasno. Rujevica se sigurno neće ponoviti”, istaknuo je Ivanušec.




Foto: Matija Habljak/PIXSELL

“Dosta stvari ovisi o nama, uz pravi pristup, ne bi trebali imati problema. Na Rujevici se u drugom poluvremenu pojavio Dinamo kakvog znamo”, izjavio je Ristovski.

Photo: Pixsell

Utakmicu sudi žena

Naime, utakmicu će suditi Ukrajinka Katerina Monzul, a uz nju će biti Marina Striletska te Viktor Matjaš.

“Ako je kao žena došla na listu, sigurno je to bilo zasluženo. Ne bih razlike kvalitete sudaca dijelio na spol, danas su takve usporedbe deplasirane”, kratko je prokomentirao trener Dinama.




Monzul je proglašena najboljom sutkinjom u Ukrajini u sezoni 19/20.

Autor:J.Č
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.