Photo: Igor Kralj/PIXSELL

PERIŠIĆ NAJAVLJUJE DRAMU NA WEMBLEYJU! ‘Vidjet ćete što će se dogoditi, pogotovo pri kraju utakmice’

Autor: HINA/B.H.

Hrvatski krilni napadač Ivan Perišić istaknuo je u subotu da nitko nije favorit protiv Engleske na Wembleyju, ali je napomenuo da “vatreni” imaju šanse ako budu na najvišoj razini.

“Nitko nije favorit kod Engleske na Wembleyju. Oni imaju mladu i poletnu momčad, oni su favoriti, ali ako budemo igrali na najvišoj razini mislim da imamo šanse. Analizirali smo snimke utakmica s Engleskom i znamo koje greške treba ispraviti. Bit će otvoreno, pogotovo pri kraju utakmice ukoliko bude neriješeno, tada će obje momčadi tražiti sva tri boda”, kazao je Perišić na konferenciji za novinare u Londonu.

Hrvatska je pobjedom protiv Španjolske 3-2 ostala u igri za plasman na završni turnir Lige nacija, a tamo bi ju odvela pobjeda protiv Engleske u nedjelju na Wembleyju (15.00 sati po hrvatskom vremenu). I Englesku pobjeda vodi na završni turnir Lige nacija, a u slučaju remija Španjolska će biti prva.

“Nakon još jedne velike pobjede atmosfera je odlična. Nismo dobro startali u Ligi nacija, ali dižemo se, ovisimo sami o sebi te idemo na pobjedu. Motiva uvijek ima kada igramo za svoju zemlju. Možda nam je Liga nacija došla prebrzo nakon Svjetskog prvenstva, iako smo i u Španjolskoj dobro igrali prvih 20 minuta. U preostalim smo utakmicama izgledali kompaktno, kao momčad”, ocijenio je Perišić i dodao: “Liga nacija je novo natjecanje, drugačije, i treba vremena da se naviknemo. Prvi cilj su kvalifikacije za Europsko prvenstvo 2020., a bilo bi važno ostati među nositeljima. Protiv Engleske idemo dati sve od sebe i nadam se da ćemo biti na razini kao protiv Španjolske”.

Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.