Foto: Real Madrid

PEREZ JE NAŠAO ZAMJENU ZA MODRIĆA! Real dogovara veliki transfer, a odšteta je čak 70 milijuna eura!

Autor: F.F

Florentino Perez navodno radi na tome da dovede zamjenu za Luku Modrića. Modrić je ove sezone neizostavan član Zidaneove momčadi, no Kraljevski klub muči što je kapetanu Vatrenih na leđima 36 godina.

Iako pruža fantastične utakmice, pitanje je koliko Modrić može izdržati na ovom nivou, pogotovo nakon ovako teške i zahtjevne sezone koja će završiti Europskim prvenstvom.

Zato se dovođenju igrača Intera okrenuo Perez.

U pitanju je nadareni Talijan

Perez navodno gleda put Milana, točnije u crno-plavi dio grada. Kao idealnu zamjenu za Modrića vidi veznjaka Intera Nicolu Barellu. Barella je u Inter stigao 2019. godine iz Cagliarija, a prošlo su ljeto otkupili njegov ugovor za 27 milijuna eura.

Sada se spominje da bi ga Real doveo za 70 milijuna eura, što bi Inter teško odbio. Barella igra standardno u Interu, ali i talijanskoj reprezentaciji. Ove sezone je za momčad Antonija Contea upisao 43 nastupa u svim natjecanjima te postigao tri pogotka uz 11 asistencija.

Barella je svestran veznjak koji može igrati gotovo svaku poziciju u veznoj liniji.




Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.