Foto: Vlado Kos / CROPIX

OVO SE NEĆE SVIDJETI VATRENOM! Legenda prvaka Europe nedvosmislena: ‘Ima veliko srce, ali moraju ga prodati’

Autor: Dnevno.hr

Nekadašnji dugogodišnji branič Liverpoola Steve Nicol komentirao je nagađanja da će taj klub ovoga ljeta prodati hrvatskog reprezentativnog stopera Dejana Lovrena. Prema navodima brojnih izvora, Redsi su spremni pustiti Vatrenog za 25 milijuna funti, a prvi u redu za njegovo dovođenje spominje se AC Milan.

Na San Siro se vratila “stara garda” predvođena Zvonimirom Bobanom i Paolom Maldinijem. Neće njih dvojica opet zaigrati, ali će iz kancelarija u svojstvu sportskog, odnosno tehničkog direktora moći odlučivati o kadrovskoj politici kluba u kojem su i kao igrači ostavili dubok trag.

Baš je Boban jedan od glavnih inicijatora cijelog “predmeta Lovren”. Ne skriva simpatije prema njemu, a sad je realno i najbolja prilika za dovesti ga. U Liverpoolu gotovo uopće ne igra, istisnuli su ga van Dijk, Matip i Gomez pa ne bi bilo loše razmisliti o odlasku nakon osvajanja Lige prvaka.

Steve Nicol je proveo 13 godina u klubu, a za Lovrena kaže da ima veliko srce, ali da treba otići.

“Treba ga prodati. Imamo Matipa i Gomeza koji igraju više. Bilo bi fantastično kada bismo doveli De Ligta, ali to ne znači da Lovren nije bio dobar. To što bi s vremena na vrijeme napravio katastrofalne pogreške, ne znači da mi se ne sviđa. Ima veliko srce i dao je sve za Liverpool. S vremena na vrijeme bi igrao dobro. Greške koje bi radio su dolazile iz velike želje da odigra dobro”, rekao je Steve Nicol za Goal.com.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.