Ivana Asić/HPM

OVO MORATE POGLEDATI! Evo gdje i kada možete vidjeti ekskluzivnu izložbu dosad neviđenih fotki s dočeka Vatrenih

Autor: DNEVNO

Svi posjetitelji Hrvatskog povijesnog muzeja tijekom ljeta uz tekuću izložbu „Nedostupna baština“ (koja je otvorena do 30. rujna 2018.), odsada mogu razgledati i ekskluzivnu izložbu fotografija s veličanstvenog dočeka Hrvatske nogometne reprezentacije u Zagrebu, slavnih Vatrenih, pod nazivom „Neopisivo!!!“.

Javnosti će ovim putem biti predstavljen izbor od 70-tak fotografija, koje je na glavnom zagrebačkom trgu snimila muzejska fotografkinja Ivana Asić. Uz fotografije sa sjajnom atmosferom Vatrenih i navijača, posjetitelji će moći razgledati i neke od popularnih navijačkih rekvizita, koji su pratili naše Vatrene na njihovom putu po Rusiji i u Hrvatskoj, tijekom ovogodišnjeg Svjetskog nogometnog prvenstva i svečanih dočeka diljem Lijepe naše.

Podsjećamo, povijesnim ulaskom u finale Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji, Hrvatska je osvojila srebro. U Zagrebu 16. srpnja 2018. preko 550 tisuća ljudi s ponosom je dočekalo Vatrene. Idućih nekoliko dana Vatreni su dočekivani s oduševljenjem širom Hrvatske. Bilo je NEOPISIVO

Radno vrijeme Hrvatskog povijesnog muzeja je:
od ponedjeljka do petka 10 – 18 h, a subotom i nedjeljom 10 – 13 h.
Muzej je zatvoren na državne praznike i blagdane.

Cijena ulaznice je 15 kn, a za učenike, studente i umirovljenike 10 kn, dok djeca predškolske dobi, hrvatski branitelji, članovi ICOM-a i strukovnih udruženja ostvaruju besplatan ulaz.

Vodstva na hrvatskom i stranim jezicima za posjetitelje i grupe su osigurana uz prethodnu najavu na broj telefona 01/4851-900, 091/1818-208 ili e-mailom na [email protected].




Autor:DNEVNO
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.