Photo: Igor Kralj/PIXSELL

OVO JE SASTAV UTAKMICE GODINE! Evo koga na teren šalje Nenad Bjelica kako bi Dinamo uveo u ČETVRTFINALE!

Autor: Dnevno.hr

Nogometaši Benfice i Dinama večeras će na lisabonskom stadionu Luz odigrati uzvratnu utakmicu osmine finala Europske lige. Bit će to dvoboj koji će dati odgovor na pitanje može li hrvatski nogometni prvak obraniti prednost od 1:0 stečenu prije tjedan dana u Maksimiru. Ukoliko to uspije, kolektiv pod vodstvom Nenada Bjelice ostvarit će najveći Dinamov europski uspjeh u posljednjih pola stoljeća, ući će u četvrtfinale Europske lige.

Danima se već spekulira o sastavu i jedne i druge momčadi. Čitajući većinu naših, ali i portugalskih medija, ekipa Dnevnog došla je do zaključka da bi sljedeći sastavi trebali biti i oni konačni, te da će se za ovih 11 nogometaša odlučiti Nenad Bjelica i Bruno Lage.

Podsjetimo, Dinamu nedostaju četvorica igrača, Zbog ozljeda nema Izeta Hajrovića i Arijana Ademija, a suspenzije večeras odrašuju Marin Leovac i Ivan Šunjić.

S druge strane, Benfica neće moći računati na najboljeg strijelca Harisa Seferovića, ali se u momčad vraća nekoliko imena kao što je to Jonas. Srpski nogometaš Ljubomir Fejsa također je oporavljen, ali bi u današnju utakmicu trebao krenuti s klupe za pričuve.

Evo očekivanih sastava:




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.