Ovo je napravio Messiju i nije dobio crveni karton! (VIDEO)

Autor: I.Knežević

Nakon sitne prepirke Wellington je uhvatio Messija za vrat te ga odgurnuo na pod.

Barcelone je sinoć u utakmisi s Malagom postavila nevjerojatan rekord. Od 2003. godine otkad se mjeri statistika broja udaraca na vrata u Primeri, Barca je prvi put završila utakmicu bez udarca u okvir gola. Pucali su Messi, Rakitić i društvo deset puta, no svaki put izvan okvira gola.

Utakmicu je obilježio i prljavi start Malaginog braniča Wellingtona na Messija. Nakon sitne prepirke Wellington je uhvatio Messija za vrat te ga odgurnuo na pod. Branič Malage samo je dobio žuti karton, a “požutio” je i Pique koji je od suca tražio da Wellingtonu da direktan crveni karton, kojeg je definitivno zaslužio.

Nakon utakmice oglasio se i sam Wellington koji je opravdao svoje djelo tvrdeći da ga je Messi nazvao “kur*inim sinom”, zbog čega je bijesno reagirao.

Autor:I.Knežević
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.