FOTO: YouTube

OVO BI MOGAO BITI POTEZ KARIJERE VATRENOG! Prelazak u redove europskog velikana je gotova stvar

Autor: Dnevno.hr

Sve se glasnije spekulira o budućnosti karijera brojnih hrvatskih nogometaša. Za neke, poput Rakitića ili Perišića priče traju već mjesecima, a sve je atraktivnija “roba” na tržištu i Nikola Vlašić. Iako je i dalje pod ugovorom s engleskim premierligašem Evertonom, struka momčadi s Merseysidea i dalje ne računa na njega. To mu je i obznanjeno, a izgledno je i da neće ostati u redovima CSKA iz Moskve. Tamo je igrao ove sezone, bio je važna karika ruske momčadi u Ligi prvaka.

Sada bi prema napisima engleskih medija trebao preći u redove turskog prvaka Galatasarayja. Turci su spremni čak i otkupiti Vlašićev ugovor i ugraditi ga u momčad s kojom će od jeseni napadati drugi krug Lige prvaka. Mnogo je pompe ovih dana podigla šampionska utrka u Turskoj koju je Galata dobio, kao i finale kupa – uz svesrdnu pomoć sudačke organizacije. Međutim, to ne sprečava uprau crveno-žutog kluba u obavljanju poslova kupoprodaje igrača.

Nikolu Vlašića u lipnju očekuje nastup na U-21 Europskom prvenstvu. Podsjetimo, Euro se igra u Italiji i San Marinu od 16. do 30. lipnja, a Hrvatska će utakmice u grupi igrati u San Marinu protiv Engleske, Francuske i Rumunjske.




Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.