Izvor: Screenshot/YouTube

‘OVDJE SAM DOŠAO ZBOG MUSLIMANA’ Veliko pojačanje otkrilo razlog dolaska, bilo je i boljih ponuda, ali…

Autor: F.F

Najskuplje pojačanje PSG-a ovog ljeta, Achraf Hakimi, sjajno je krenuo svoju novu epizodu u Francuskoj. Kod Messija i društva stigao je za 60 milijuna eura nakon samo jedne sezone provedene u Interu.

Hakimi je za Parižane u prvih sedam utakmica upisao tri pogotka i svije asistencije, a nedavno je otkrio i razlog dolaska u Parzi. Naime, poručio je kako nije riječ o novcu, nego i zbog vjerskih i kulturoloških razloga.

Priznao je da je imao i ponudu od Chelseaja, ali je objasnio svoj odabir.

Marokanac odrastao u Španjolskoj

“Odrastao sam u Španjolskoj kao Marokanac. U kući razgovaramo na arapskom, muslimani smo. Jedemo marokansku hranu, sa 14 godina sam dobio poziv Maroka i nisam dvojio ni sekunde. Kasnije se javila i Španjolska, ali ja sam svoju odluku donio ranije. Jedan od razloga zašto sam došao u Pariz je upravo taj što sam musliman. Ovdje je velika arapska i muslimanska zajednica i znam da ću se radi toga osjećati kao kod kuće”, objašnjava desni bek PSG-a.


S Interom je osvojio titulu prvaka Italije nakon 11 godina, a onda se otisnuo u nove pobjede:




“Imao sam dvije ponude, ali intuicija mi je govorila da dođem u Pariz i da ću ovdje biti sretan. PSG je fantastičan klub i cijenim koliko su me željeli. Imao sam sreću što je moj dolazak popraćen ogromnim transferima i već sada mogu reći da sam siguran da nisam pogriješio. Osjećam se dobro, imamo momčad snova i presretan sam što sam dio iste”, zaključio je.

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.