Izvor: Screenshot/YouTube

‘OVAJ JE CRNJI OD SVOG ODIJELA!’ Španjolska u šoku, lijepa novinarka u centru rasističkog skandala!

Autor: F.F

Real Madrid predstavio je novo, veliko pojačanje. Naime, u Madrid je stigao 18-godišnji francuski reprezentativac Eduardo Camavinga. Srednji vezni jedan je od najvećih nogometnih talenata na svijetu, a dugo je bio želja Kraljevskog kluba.

Camavinga bi trebao biti sjajan zalog za budućnost te bi trebao mijenjati Casemira, Modrića i Kroosa, s obzirom na to da je sposoban pokrivati bilo koju poziciju u sredini terena. No, na predstavljanju velikog pojačanja dogodio se skandal.

Poznata novinarka RTVE-a Lorena Gonzales zaboravila je isključiti mikrofon te je mislila da nitko neće čuti njen rasistički komentar.

Sramota za Španjolku

“Ovaj momak je crnji od odijela koje nosi”, rekla je španjolska novinarka na snimci koja se brzinom svjetlosti proširila internetom. Televizija, ali i sama Lorena oglasili su se i uputili ispriku, a pitanje je što će se dogoditi s novinarkom nakon ovog incidenta.


RTVE se ispričava zbog komentara i iznimno nam je žao. Ovi komentari nisu stav televizije i poduzet ćemo neophodne korake”, navodi se u objavi španjolske medijske kuće.




Isprićala se i novinarka Gonzales te se požalila na prijeteće i uvredljive poruke:

“Prošle srijede navečer, tijekom programa izrekla sam komentar za koji se iskreno isprićavam svima koje je uvrijedio. Ovaj komentar nije bio nimalo zloban i ne sadrži rasistički prizvuk, a ja nisam rasist kao što me mnogi optužuju. Razumijem osudu na društvenim mrežama, ali uvrede, prijetnje i linč kojem sam podvrgnuta protive se zdravom razumu”, napisala je Lorena Gonzales.

 




Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lorena González (Lola💜) (@lorena_gonzalez1711)

Autor:F.F
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.