Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX

‘OVA POBJEDA JE ZA NJEGA, BIO JE VELIKI NAVIJAČ’: Mladi Hajdukovac progovorio je o preminulom članu obitelji

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Uz puno muke Hajduk je danas savladao Šibenik s 2:1 i tako smanjio zaostatak za Dinamo na 4 boda. Bio je to uspješan debi Ivana Leke, a prvi put startao je mladi stoper Dominik Prpić.

Sa samo 18 godina odigrao je odlučnu utakmicu te pokazao svoj talent, ali i na to da novi trener može računati na njega. Poslije susreta rekao je kome je posvetio pobjedu:

“Ovu pobjedu bih posvetio rođaku koji je preminuo prije dva dana. Bio je veliki navijač Hajduka. Vrlo teška utakmica, teško vrijeme, težak teren. Šibenik je došao s motivom. Želio bih se zahvaliti treneru, njegovom stožeru, svim trenerima u Akademiji koji su me vodili i usmjeravali me.”

Budućnost Hajduka

Komentirao je i želje trenera: “Trener traži od nas da igramo napadački, da živimo za svaku drugu akciju. Isplatilo nam se što smo vjerovali da možemo pobijediti. Istra? Idemo se regenerirati i pripremiti za Pulu.”

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli HNK Hajduk Split (@hnkhajduk)

Susret je komentirao i strijelac prvog gola Kalik: “Je, što se mene tiče trebao sam zabiti još jedan. Tamo nakon kornera. Ali nema veze. Bar sam dao jedan. A da nisam ni taj Krova bi me ubio, hahaha. Dobro je ispalo na kraju.”




Najavio je i on: “Morali smo se prilagoditi uvjetima, mislim da je to ta riječ. Zaslužili smo tri boda. Ništa, sad regeneracija i ponoviti ovo isto.”

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.