Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

ORŠIĆ ŽELI TRANSFER, ALI DINAMO ODBIO 10 MIL. EURA: Plaća je nevjerojatna koju mu nude Englezi, ali pala rampa

Autor: I.L.

Mislav Oršić možda je i najbolji igrač Dinama unazad 10 godina i zato svaka priča o njegovom eventualnom transferu diže veliku buru kako kod medija tako i kod navijača. Navijači bi trebali biti mirni do nedjelje jer kako doznaju SN, Oršić bi trebao istračati na travnjak u nedjeljnom derbiju protiv Rijeke.

Puste li Modri Oršića ove zime izgubit će važnu kariku u utrci za naslov. Glavni razlog zašto saga ovoliko traje sigurno je Dinamova trenutna situacija. Dinamo je ispao iz kupa, čeka ih dvoboj protiv Seville, a na tablici imaju jedak broj bodova kao Osijek i Rijeka.

Oršić se ove sezone mučio s formom te ju je pronašao tek pred početak pauze, a s 29 godina na leđima sigurno razmišlja da mu je ovo možda i zadnji vlak za ligu petica. Burnley, napadački najlošija momčad u Engleskoj, u Oršiću vidi spasitelja sezone te čovjeka koji bih spasio od ispadanja. Ako itko zna kako zabiti Englezima onda je to Orša.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli @orsic99




Legenda Dinama

Početna cifra koja se spominjala bila je oko 8 milijuna eura, a sada se već govori da je narasala i na 10 milijuna te godišnjoj plaći od 1,7 milijuna eura.

Ove zime Dinamo je doveo samo Bočkaja, a spominjalo se nekoliko imena poput: Ojede, Kačavende, Murića i Lovrića međutim oni sigrno neće doći što znači da bi odlaskom Oršića Dinamo imao premalo vremena za pronaći adekvatnu zamjenu.




Do kraja prijelaznog roka ostalo je još malo pa ćemo ubrzo saznati gdje če ostati. Kako god da završi Oršić ostati legenda u očima Dinamovcima zbog svojih golova pogotovo onih Atalanti i Tottenhamu.

Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.