ONI GA DOISTA CIJENE: Poznato gdje će Modrić igrati sljedeće sezone

Autor: J.V.H.

Kapetan Vatrenih i ponajbolji vezni igrač svijeta Luka Modrić u rujnu će napuniti 35 godina. S toliko će godina Luka, vjerujemo, voditi reprezentaciju na Euro 2021., ako se ne dogodi što nepredviđeno.

Modrić je već osam godina član Real Madrida, a prema svemu sudeći će to biti i sljedeće sezone. Iako se naveliko špekuliralo o njegovom odlasku, povezivalo ga se sa Davidom Beckhamom i njegovim klubom u Americi, Real je pokazao da je institucija, i da poštuje Luku Modrića i sve što je klubu pružio.

Prema informacijama koje ima list AS, Modrić će za Real igrati i sljedeće sezone. Ugovor će se ispoštvovati do kraja i nikakva prodaja neće doći u obzir.

 

Modrić je u Real došao iz Tottenhama 2012. godine. Ugovorom je vezan do ljeta iduće godine, a ukupno je do sada odigrao 333 utakmice, postigao, 22 pogotka, osvojio jedno španjolsko prvenstvo i čak četiri puta je podizao pehar Lige prvaka.

PROSLAVA GORANOVOG OSVAJANJA WIMBLEDONA 2001. Policija pokušala obuzdati feštu




Autor:J.V.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.