Foto: Ronald Gorsic/CROPIX

‘ON JE OPTIČKA VARKA, KLUB GA VIŠE NE TREBA’! Otpisani Vatreni jako potonuo, raspisali se o tužnoj sudbini

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Zadnju utakmicu za Vatrene Ante Rebić odigrao je 2021. u osmini finala Eura protiv Španjolske kada je mijenjao kopačke tijekom akcije iz koje Furija povela.

Nakon toga na Instagramu je svašta bilo objavljeno na njegovom službenom profilu, s kritikama na račun igre reprezentacije, a na takav način zamjerio se izborniku Daliću koji ga je prekrižio nakon toga. U Milanu mu ove sezone ne cvjetaju ruže.

Ove sezone je u 14 utakmica upisao tri gola i dvije asistencije, a talijanski list Gazzetta dello Sport  tvrdi da bi ga se Milan rado riješio već ove zime.

Našli zamjenu

“Sezonu je otvorio s dva gola baš kao i sezonu ranije, ali njegov sjajan start pokazao se optičkom iluzijom jer je Rebić ubrzo pao u drugi plan iza Girouda i Leaa. Oni su briljirali, a Rebić se zadovoljavao s mrvicama. Pioli bi umjesto njega želio nekog drugog igrača, Rebić bi sigurno želio više igrati i tu bi sve strane mogle imati koristi” napisali su za nekadašnjeg igrača RNK Splita.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ante rebic | fanpage (@rebic.ac)




Gazzetta tvrdi da je Hakim Ziyech i dalje velika Milanova želja i da će, ako bude zainteresiranih, vrlo rado pustiti Rebića kako bi oslobodili mjesto Marokancu.

“Pioliju nedostaje pravi igrač na desnom krilu i Ziyech bi se tu odlično uklopio. Jedini problem je što bi on vjerojatno tražio veliku plaću, a Milan mu ne bi mogao dati više od četiri milijuna eura koliko je po sezoni plaćao Rebića” zaključili su Talijani.




Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.