Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

ON ĆE DOVESTI VATRENE U SPLIT?! ‘Ponosan sam na ono što sam napravio, a Hrvatska mi je na prvom mjestu’

Autor: Dnevno.hr

Hrvatski nogometni sudac Bruno Marić jedna je od središnjih figura te organizacije u nas. Čestim kontroverzama i spornim odlukama na terenu je dolazio u središte zbivanja, a dogodio mu se i incident iz žanra crne kronike… U zadnje vrijeme evo ga opet na naslovnim stranicama. Dao je ostavku na mjesto glavnog instruktora za video-analizu (VAR) pri Hrvatskom nogometnom savezu. Navodno, samo zato da bi hrvatska nogometna reprezentacija mogla igrati u Splitu.

Iako, između te dvije stvari – VAR tehnologije i neke utakmice reprezentacije i ne vidimo baš neku povezanost. Ali, hajde… Tako tvrde Sportske novosti, pa tko smo mi da proturječimo.

SN su odradile i razgovor s Brunom Marićem. Valjda je on taj koji je doveo ili barem dovodi Hrvatsku u Spli nakon dugo vremena….

“Drago mi je da se HNS odlučio za Split. Naime, bio sam u Osijeku na utakmici s Walesom, s djecom na navijačkoj tribini, i stvarno sam uživao u predivnoj atmosferi koja je bila puna nacionalnog naboja. Uz Slavonce, koji su pokazali da su stvarno genijalni navijači koji obožavaju Hrvatsku, sreo sam puno Dalmatinaca koji su mi prilazili i baš svi do jednog govorili da žive za reprezentaciju u Splitu ili drugdje u Dalmaciji. Zbog toga sam baš sretan. Što se tiče moje ostavke, ona je svakako nešto čime se posebno ponosim. Nisam dopustio da bilo tko u medijskom prostoru spominje moje ime u negativnom kontekstu. Naravno da bi takav zahtjev sam po sebi bio potpuno promašen, ali htio sam onemogućiti da bilo tko navodi mene kao razlog neodigravanja utakmice u Splitu, ma koliko mi takav zahtjev bio glup i ispod svake razine. A ono što je najvažnije, htio sam svima reći da mi je Hrvatska na prvom mjestu, za razliku od onih koji to govore, a drže figu u džepu i misle samo kako zadržati svoje privilegije”, rekao je Marić.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.