Olić na meti talijanskih klubova

Autor: Totalsport

Status u Bayernu ne zadovoljava Olića, kojemu je, kako kaže, najvažnije igrati što više uoči Europskog prvenstva, 'ako je moguće, u Bayernu, a ako ne, onda u nekom drugom klubu', dok mu novac nije najvažniji u toj priči.

Posljednjih dana dosta se piše o mogućem odlasku Ivice Olića iz Bayerna, i to već ove zime. Agent hrvatskog reprezentativca Gordon Stipić kaže da je njegov štićenik privukao pozornost nekih talijanskih klubova…

Olić ne igra u Bayernu koliko bi želio, budući da ga trener Bavaraca Jupp Heynckes uglavnom koristi kao ‘džokera’ s klupe u završnicama utakmica. Takav status ne zadovoljava Olića, kojem je, kako kaže, najvažnije igrati što više uoči Europskog prvenstva, ‘ako je moguće, u Bayernu, a ako ne, onda u nekom drugom klubu’, dok mu novac nije najvažniji u toj priči.

Olić je u razgovoru za Bild otkrio da je sa sportskim direktorom kluba Christianom Nerlingerom porazgovarao o mogućem siječanjskom odlasku iz Munchena.

Olićev agent Gordon Stipić je po tom pitanju dao izjavu za Goal.com.

– Ivica je izrazio želju da češće i više igra, ali nije rekao da odlazi iz Bayerna. Pregovaramo s klubom. Ne odbajucem mogućnost da ćemo produljiti ugovor, koji mu istječe na ljeto iduće godine. Ja sam razgovarao i s nekim talijanskim klubovima, ali vam ne mogu reći s kojima. Postoji mogućnost da će Ivica nastaviti karijeru izvan Bundeslige. Sljedećih tjedana sve će biti kasnije – rekao je Stipić.

Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.