Foto: Damir Krajac / CROPIX

OGROMNA TUGA U LOVRENOVOJ OBITELJI! Vrijeme je za oproštaj, ode njegova voljena: ‘Jednog dana ćemo opet biti zajedno’

Autor: Dnevno.hr/I.K.

Nakon ulaska u novu godinu, koju je dočekao kao povratnik u dres Lyona, Dejan Lovren je na Instagramu objavio tužnu oproštajnu poruku s riječima posvećenima baki Finki.

Iskusni hrvatski reprezentativac podijelio je tugu koja se dogodila prvog dana 2023., otkrivajući gubitak voljene osobe.

“Zbogom, bako moja”, napisao je 33-godišnji stoper Vatrenih u objavi u svojim pričama na Instagramu, spominjući prvi dan u novoj godini koji je donio bol.

“Jednog dana ćemo opet biti zajedno”, dodao je Lovren, uz zahvalnost voljenoj osobi.

“Hvala ti, Finka”, istaknuo je u pričama na Instagramu.

Screenshot: Instagram/Dejan Lovren (@dejanlovren06)
Screenshot: Instagram/Dejan Lovren (@dejanlovren06)

Osobna tuga koju je podijelio iskusni hrvatski reprezentativac dogodila se nakon što je okrenuo novu stranicu u svojoj karijeri vraćajući se u Lyon, u klub u kojem je od 2010. do ’13. provodio prve godine na svojem klupskom putu u inozemstvu.

Podsjetimo, Lovren je s Lyonom potpisao ugovor do ljeta 2025., a nakon odlaska iz Rusije, iz Zenita iz Sankt Peterburga, povratnički nastup u francuskom klubu u srijedu u gostujućoj utakmici protiv Nantesa u 18. kolu prvenstva.







Prije nego se vrati na posao nedugo nakon što je s Hrvatskom slavio broncu na Svjetskom prvenstvu u Katru, s velikom ulogom koju je odigrao u obrani Vatrenih, Lovren je sa svima podijelio tužnu vijest koja ga je pogodila na početku nove godine…

Autor:Dnevno.hr/I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.