Photo: Igor Kralj/PIXSELL

OGROMAN PROBLEM ZA DALIĆA UOČI ENGLESKE! Ozlijedio se jedan od najvažnijih igrača, nastala panika!

Autor: Bruno Herljević

Hrvatska nogometna reprezentacija ostala je u igri za plasman na završni turnir Lige nacija nakon što je na stadionu Maksimir pred 32.500 gledatelja pobijedila Španjolsku sa 3-2, a pobjednički pogodak zabio je Tin Jedvaj u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Golove za Hrvatsku zabili su Andrej Kramarić (54) i Tin Jedvaj (69, 90+2), dok su strijelci za goste bili Dani Ceballos (56) i Sergio Ramos (78-11m).

Bila je to zaista sjajna utakmica Hrvatske, koja za dva dana igra odlučujuću utakmicu skupne faze Lige nacija protiv Engleske na Wembleyju. Međutim, za tu utakmicu možda neće konkurirati jedan od najvažnijih igrača Dalićeve momčadi.

Poprilično zabrinutog lica Ivan Rakitić napustio je travnjak u 67. minuti utakmice sa Španjolskom. Možda vam je bilo čudno što igrač koji inače igra 90 minuta u svim utakmicama izlazi, možda i nije jer ipak je Dalić naglasio da će dati priliku mladima. Ipak, ako ste bili među sumnjičavima kada je izlazio Rakitić imali ste razloga za to.

Rakitić je izašao prisilno, sam je tražio zamjenu zbog boli u desnom bedru.

“Zatražio sam izbornika da me zamijeni jer sam osjetio bol”, rekao je Rakitić španjolskim novinarima nakon utakmice.

Katalonski sportski dnevnici Mundo Deportivo i Sport tvrde kako su zbog Rakitića veoma zabrinuti u Barceloni i to zato što se govori da bi Rakitić ovako načet mogao nastupiti protiv Engleske i tako si još pogoršati zdravstveno stanje.




“Barcelona je svjesna značaja utakmice, ali voljela bi da Zlatko Dalić ne forsira više Rakitića kako se ne bi dodatno zakomplicirala ozlijeda”, apeliraju španjolski mediji.

Liječnička služba hrvatske reprezentacije nije se oglasila, dakle za sada nema razloga za brigu.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.