Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

OGLASILI SE IZ ŠIROKOG BRIJEGA: Otkrili što im je sve Mamić obećao

Autor: Željka Orešković

Čini se da bez nogometa ne može

Javnost je zaintrigirala vijest o Mamićevom mogućem ulasku u nogometni klub Široki Brijeg, nakon njegovog posjeta kampu tog kluba. Još uvijek se ne zna točno kakvi su mu planovi i namjere, a situaciju su pokušali rasvjetliti iz samog kluba.

Medijima se obratio direktor kluba, Zoran Bubalo:

“Lijepo bi to bilo, ali to ne mogu potvrditi. Istina je da je Mamić posjetio klub i sa sportskim direktorom Daliborom Šilićem razgovarao prije svega o organizaciji naše utakmice s Dinamom 27. studenog u sklopu obilježavanja 70. obljetnice kluba. Naravno da se Mamić zanimao i za stanje u momčadi jer nam je pomogao u angažiranju trenera Goce Sedloskog. Bilo je nekih obećanja još ranije za pomoć u angažiranju igračkih pojačanja u zimskom prijelaznom roku i to je sve što mogu kazati”, kaže Bubalo za SN.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.