FOTO: YouTube

ODUŠEVIT ĆE VAS MOURINHOVE IZJAVE! Cijela Hrvatska zahvaljivat će mu na ovom

Autor: Željka Orešković

Ako netko ima pojma o nogometu, to je on

Hrvatski reprezentativci vice prvaci su svijeta i trenutno lete za Zagreb u kojem ih čeka potpuna ludnica. Iako se nisu okitili zlatom, pružili su svijetu turnir za uživanje, ujedinili su zemlju, a na kraju je uz njih stao čitav svijet.

Sve to pratio je legendarni Jose Mourinho, koji nema dovoljno riječi hvale za Vatrene.

“Hrvatski igrači i članovi stručnog stožera bit će jako, jako razočarani jer je na poluvremenu bolja momčad gubila i to zbog pogreške VAR-a, odnosno njegova koncepta”, rekao je Mourinho pa dodao:

“Ne kažem da jest ili nije bio penal, o tome svatko može imati svoje mišljenje. Stvar je u tome da je koncept VAR-a da ispravlja važne sudačke pogreške, a u ovom slučaju to nije bilo tako i to je jako razočaravajuće. U drugom poluvremenu dogodilo se ono što smo mogli i očekivati, Francuska je zabila dva gola…”

Slavni trener oduševljen je Vatrenima:

“Hrvatska je do kraja igrala s ponosom. Bili su fantastični i zaslužuju sve pohvale, ali nogomet je takav da pamti pobjede i ovog puta svjetski prvak je Francuska.”

Za kraj je još jednom komentira VAR




“Finale je bio sjajno, ali volio bih vidjeti drugo poluvrijeme koje počinje s 1:1, a ne s prednosti Francuske. Ovako će se ovu utakmicu pamtiti kao finale VAR gola”, zaključio je Mourinho.

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.