Martyn Haworth/Guliver Image

‘ODUŠEVIO ME, RAZGOVARALI SMO O SPASU SEZONE’! Trener nahvalio sjajnog Vatrenog

Autor: Dnevno.hr/ I.L

Sezona za Chelsea krenula je jako loše otkada ih je srušio Oršić na Maksimiru. Nakon toga susreta s klupe je smijenjen Tuchel, a došao je Potter iz Brightona kojem također sada prijeti otkaz.

Londonski klub doveo je Felixa iz Atletico Madrida na posudbu u nadi da će im pomoći da osvoje Ligu prvaka jer to je za sada jedino moguće rješenje da se spasi sezona.

Potter je razgovarao i s Kovačićem: “Zamolio sam vođe svlačionice, Kovu, Azpija, Thiaga i Jorgija da sjednemo i otvoreno razgovaramo o tome kako prebroditi tešku situaciju u kojoj se nalazimo” započeo je.

Navijači očajni

“Pričali smo dugo i otvoreno. Svi oni su me oduševili u toj diskusiji i po tko zna koji put pokazali su mi svoje ljudske kvalitete. Bili su iskreni, pozitivni i istaknuli su svoju odgovornost. Mislim da smo ovim razgovorom došli do točke s koje možemo krenuti naprijed” zaključio je.

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 




Objavu dijeli Chelsea FC (@chelseafc)

Klub je početkom sezone preuzeo novi vlasnik, Amerikanac Boehly,  a navijači su ogorčeni njegovim postupcima i politikom koju vodi pa su tako skandirali povratak Abramovića.




Ispali su iz svih natjecanja, za naslov u Premier ligi nemaju šanse, a u osmini finale Lige prvaka čeka ih Dortmund te se nadaju da će kroz Europu spasiti sezonu.

Autor:Dnevno.hr/ I.L
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.