Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

ODLAZI LI IZ REALA? ‘Modrić je zasad siguran, ali još ništa nije odlučeno!’ Prijeti mu scenarij kojeg nije teško provesti!

Autor: Dnevno.hr

Nema koji se španjolski medij ovih tjedana ne bavi sudbinom madridskog Reala. Pa i mi se ulovimo te na dnevnoj bazi nešto objavimo o Zinedineu Zidaneu i njegovim planovima. Bit će zanimljivo u ljetu vidjeti kako će francuska legenda posložiti svlačionicu na stadionu Santiago Bernabeu. U momčadi ima balasta, ima viška, ima onih kojima tamo više nije mjesto.

Španjolski sportski list AS navodi kako se za pet igrača zna da će na kraju sezone napustiti klub. Prvi od njih je Gareth Bale koji je već nekoliko mjeseci praktički nepoželjan u Realu. Sve ide toliko daleko da velški reprezentativac može sam odlučiti gdje će otići.

Bale je svjestan da za njega nema budućnosti u klubu, a Zidane tu neće stati s remontom. Otići će i dva Diaza – Mariano i Brahim te Dani Ceballos i Marcos Llorente. Svi su oni prekobrojni u glavi nekoć veličanstvenog igrača, a danas trenera koji je triput uzastopce s kraljevskim klubom podigao trofej za prvaka Europe.

AS ne piše ništa o Luki Modriću, iako drugi španjolski mediji govore da bi se moglo dogoditi da u Real dođe Tottenhamov veznjak Christian Eriksen. To bi značilo, po njihovim napisima, da bi se Luka trebao vratiti u klub iz kojeg je stigao u Real, uz odštetu koju bi trebalo platiti za dovođenje danskog igrača. Međutim, to su samo spekulacije… Luka je odigrao svoju jubilarnu 300. utakmicu za Real, teško je da će se Zidane zaista htjeti odreći usluga svog ponajboljeg igrača.

Autor:Dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.