Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

ODBAČENA OPTUŽNICA PROTIV LUKE MODRIĆA! Evo zašto je došlo do velikog preokreta!

Autor: B.H.

Optužno vijeće Općinskog kaznenog suda u Zagrebu na sjednici održanoj prošlog petka odbacilo je optužnicu protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luke Modrića, koja je protiv njega podnesena prije točno sedam mjeseci. Njom se Modrića teretilo da je lažno svjedočio na suđenju bivšem čelniku NK Dinama Zdravku Mamiću u vezi izvlačenja novca iz tog kluba.

U službenom odgovoru otpravljenom sa Suda potvrđuje se da je optužnica odbačena, ali ne navodi se razlog, tvrdi to Večernji list.

Isti list tvrdi da doznaje kako je ista optužnica odbačena kao preuranjena i da je to nešto o čemu se u pravosudnim kuloarima nagađalo dulje vrijeme. U tom smjeru su išli i odvjetnici Luke Modrića.

Dakle, riječ je o tome da Modrićeva obrana smatra kako sudski proces protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije ne može početi prije nego što sudski postupak koji se vodi protiv Zdravka Mamića bude pravomoćan.

Podsjećamo, Mamić je u lipnju tek nepravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama.

Autor:B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.