Screenshot: Instagram/Samir Nasri

ODABRAO KLUB ZBOG IZLAZAKA I ALKOHOLA! Trener od njega tražio samo jednu stvar

Autor: I.K.

Samir Nasri, nekadašnji francuski reprezentativac, objavio je završetak karijere u 35. godini nakon što nije uspio pronaći novi klub koji mu je odgovarao.

Nasri je objavio kraj nakon što je tijekom karijere bio u akciji u 41 utakmica u dresu Francuske, s pet zabijenih golova, a igrao je za sedam klubova.

Posljednja postaja 34-godišnjeg veznog igrača bila je u Anderlechtu. Ta epizoda završena je lani, a nastavka Nasrijeve priče na terenu neće biti.

Volio je uživati

Uz nogomet, bivši francuski reprezentativni veznjak napadačkog usmjerenja volio je i druge stvari. Tijekom karijere bilo je i izlazaka, druženja sa ženama i s pićem, a sve u čemu je uživao utjecalo je i na njegov odabir za nastavak karijere barem u jednoj situaciji.

Ona se dogodila dok je odlazio na posudbu iz Manchester Cityja u Sevillu, u ljeto 2016. godine. Argentinac Jorge Sampaoli, tadašnji Sevillin trener, imao je posebnu ‘pozivnicu’ za Nasrija.

View this post on Instagram




A post shared by Samir Nasri (@samnasri8)

Bitno samo kako igra

Kako je Nasri ispričao u razgovoru za francuski Le Journal du Dimanche na svojem oproštaju od igračke karijere, Sevilla je bila idealna za njega jer je izvan terena dobio ‘zeleno svjetlo’ da radi stvari koje voli.




Po prisjećanju bivšeg francuskog reprezentativca, Sampaoli mu je pristupio više kao prijatelj nego kao trener. Argentinčeva poruka Nasriju bila je da može piti, izlaziti i uživati dok je izvan terena. Sevillin trener bio je voljan Francuzu ‘držati leđa’ ako bi to bilo potrebno, a zauzvrat je tražio samo da Nasri bude pravi dok igra.

Prošao je puno

Osim jedne sezone sa Sampaolijem u Sevilli, Nasri je tijekom karijere prošao i puno drugih stvari. Igrao je za Olympique Marseille, Arsenal, Manchester City, turski Antalyaspor, West Ham i na koncu Anderlecht, a nakon niza poznatih klubova, zatvorio je igračko poglavlje svojeg životnog puta.

Autor:I.K.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.