Photo: Igor Kralj/PIXSELL

OD MARADONE SE SNAŽNOM PORUKOM OPROSTIO ŠUKER! I emotivna objava Rakitića dirnula mnoge

Autor: Matija Majdak

Danas je u Tigreu prestalo kucati srce jednog od najvećih nogometaša svih vremena – Diega Armanda Maradone.

Od legendarnog Argentinca dirljivom porukom oprostio se i predsjednik HNS-a Davor Šuker, koji je s njim dijelio svlačionicu u Sevilli.

“Uvijek je teško kada odlaze prijatelji, a za Diega Maradonu mogu reći da je bio moj veliki prijatelj. Otišao je najbolji nogometaš na svijetu, virtuoz koji je s loptom mogao baš sve, rođeni pobjednik, igrač za najveće utakmice i podvige, lider na terenu i izvan njega. Jedan jedini i neponovljivi El Pibe de Oro”, rekao je Šuker pa dodao:

“Ponosan sam što smo dijelili svlačionici u našim zajedničkim danima u Sevilli, sada kad u ovim teškim trenucima razmišljam o tim vremenima, kroz glavu mi prolazi kako mi je namještao golove. Bila je velika privilegija igrati s Diegom i zajedno slaviti pobjede, u svoje osobno i u ime Hrvatskog nogometnog saveza izražavam duboku sućut njegovoj obitelji.”

Emotivnu poruku objavio je i Ivan Rakitić.

“Danas je preminuo jedan od najvećih u povijesti našeg sporta. S legendarnim brojem deset i čarolijom utjecao je na generacije nogometaša, kao i na navijače. Diego, tvoje je nasljeđe besmrtno. Počivaj u miru.”

 




View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic)




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.