Photo: Igor Kralj/PIXSELL

NOVO PRIZNANJE ZA MODRIĆA I VATRENE! Luka proglašen najboljim, u top 50 još trojica Hrvata!

Autor: HINA/B.H.

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić proglašen je za najboljeg nogometaša svijeta ove godine u izboru poznatog internet-portala Goal.

Modrić je dobio najviše glasova u tradicionalnom izboru Goal, koji svake godine rangira 50 najboljih nogometaša svijeta, a biraju novinari i urednici 42 izdanja tog internetskog portala širom svijeta.

Luka je slavio ispred Portugalca Cristiana Ronalda i Egipćanina Mohameda Salaha, a prekinuo je dominaciju Ronalda i Lea Messija, koji su se izmjenjivali kao najbolji u proteklih osam godina.

Modrić je u najboljoj godini karijere, u kojoj je s Realom osvojio Ligu prvaka, a Hrvatsku odveo do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji, već dobio Zlatnu loptu za najboljeg igrača SP-a, nagradu FIFA-e za nogometaša godine, kao i trofej UEFE za najboljeg igrača u Europi.

Inače, na Goalovoj listi 50 najboljih su još trojica Hrvata – Marijo Mandžukić je 25., Ivan Rakitić 28., a Ivan Perišić 34.

Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.