NOVINARI BEZ MILOSTI: Saznali da Rakitićev suigrač nije ozlijeđen već da ima tešku spolnu bolest – gonoreju

Autor: Andrija Kačić Karlin

Eh, što su ti novinari. Sve iskopaju i nemaju srama sve to i objaviti.

U nedavnoj utakmici Barcelona je pobijedila Mallorcu s 5-2, tri gola je dao Messi, a dva za Mallorcu naš Ante Budimir. Ali, najviše se piše o čovjeku koji nije igrao tu utakmicu, nije bio ni u zapisniku a član je Barcelone. Riječ je o mladom, 23-godišnjaku Arthuru Melu.

Klub je objavio da je ozlijedio prepone a novinari su otkrili da je dobio tešku i opasno spolu bolest, gonoreju, kako se u našem narodu kaže – kapavac. Bez srama informaciju su objavili.

Gonoreja je spolno prenosiva bolest koju uzrokuje gram negativni diplokok Neisseria gonorrhoeae. Spada u klasične spolno prenosive bolesti i dalje je unatoč padu incidencije rasprostranjena i u industrijskim i u nerazvijenim zemljama. Prenosi se vaginalnim, oralnim i analnim odnosom. Može se prenijeti i prstima nakon kontakta s inficiranim dijelom tijela, ali i prolaskom čeda kroz porođajni kanal. Povećani rizik imaju osobe koje često mijenjaju spolne partnere i prakticiraju nezaštićeni spolni odnos

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.