Novi pogodak Bilića za Sportingov bod

Autor: Totalsport

Sporting je na svome El Molinonu odigrao 1-1 protiv Athletic Bilbaa u 11. kolu španjolske Primere, a Bilić je bio strijelac izjednačujućeg pogotka u 71. minuti, samo šest minuta nakon što je ušao u igru.

Nakon što je prošli vikend prekinuo post i zabio prvenstveni gol za Sporting Gijon nakon više od godine i pol, Mate Bilić je i ove nedjelje bio junak asturijske momčadi…

Sporting je na svome El Molinonu odigrao 1-1 protiv Athletic Bilbaa u 11. kolu španjolske Primere, a Bilić je bio strijelac izjednačujućeg pogotka u 71. minuti, samo šest minuta nakon što je ušao u igru. Poslije jedne gužve David Barral mu je uspio gurnuti loptu, a bivši hrvatski reprezentativac je opalio s oko 25 metara, lopta je okrznula jednog igrača i završila u mreži.

Prije toga je vodstvo Baskima u 62. minuti donio Susaeta kojem je loptu glavom proslijedio Gaizka Toquero.

Biliću je ovo bio peti prvenstveni nastup ove sezone i drugi pogodak, a na kontu ima i jednu asistenciju. Sporting je, pak, nakon vrlo lošeg starta i treću utakmicu zaredom završio bez poraza. Zanimljivo, ovo je bio već četvrti uzastopni sudar ovih suparnika na El Molinonu koji je završio bez pobjednika.

Primera, 11. kolo:

Sporting – Athletic Bilbao 1-1 (Bilić 71 / Susaeta 62)

Redoslijed: 1. Real Madrid 25, 2. Barcelona 24, 3. Levante 23 (-1), 4. Valencia 21, 5. Sevilla 17 (-1), 6. Espanyol 15 (-1), 7. Athletic Bilbao 13…




Autor:Totalsport
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.