FOTO: SHAKHTAR.COM

NOVI DETALJI: Srna pao na dopinškom testu, ali još proljetos, WADA stiže u Ukrajinu?!

Autor: DNEVNO.HR

Kako se klub još nije oglasio, ukrajinski mediji imaju novu priču. Pišu kako je Srna pao na testiranju, ali ne nakon utakmice s Napolijem

Ukrajinski mediji i dalje se bave špekulacijama oko dopinškog testa Darija Srne. Iz kluba još uvijek nema nikakvog očitovanja pa su tamošnji mediji dosta slobodni nagađati i konstruirati priču na neslužbenim i neprovjerenim informacijama.

No, Šahtar ipak malo predugo šuti i to je činjenica. List Sportivka objavio je kako kapetan Šahtara bio pozitivan na dopinškom testu na zabranjene supstancije nakon utakmice s Napolijem u prvom kolu Lige prvaka, a klub i Srna nisu komentirali objave u medijima.

Srna ipak trenira s momčadi uoči utakmice 11. kola ukrajinske lige protiv Zirke, što djelomično demantira napise ukrajinskih medija da je Srna udaljen iz momčad još prije utakmice prošlog kola u Odessi. Trener Paulo Fonseca tvrdi kako je Srnu odmarao i da je to bilo zbog rotacije u momčadi.

Kako se klub još nije oglasio, ukrajinski mediji imaju novu priču. Pišu kako je Srna pao na testiranju, ali ne nakon utakmice s Napolijem, nego još proljetos, odnosno, u drugom dijelu prošle sezone u Ukrajini, a ne u Ligi prvaka.

Ukrajinski savez bi prema pravilima trebao izvijestiti WADA-u (Svjetska antidopinška agencija) o rezultatima testiranja, koja u roku od deset dana obavještava igrača i klub i postupku i ponavlja testiranje. Nakon toga Šahtar više ne bi mogao odugovlačiti.

Autor:DNEVNO.HR
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.