Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

DINAMO PRODAJE ZVIJEZDU ZA 60 MILIJUNA KUNA!? Kakva ponuda na stolu, ali tad naslov sigurno ‘visi u zraku’…

Autor: I.L.

Iako je prije nekoliko dana odbijena ponuda Burnleya, mediji s Otoka objavili su danas kako je Mislav Oršić na korak potpisu za Burnley.

Daily Mail piše kako bi Dinamo za Oršića trebao dobiti oko 8 milijuna eura (oko 60 milijuna kuna), Burnley u Dinamovom krilu vidi idelano rješenje u borbi za ostanak.

Burnley ima uvjerljivo najlošiji napad lige te mnogi smatraju da je Oršić pravo rješenje za taj problem.

Tu nije kraj odlascima

Oršić je u Dinamo stigao u ljeto 2018. te u 168 nastupa upisao 67 golova.

Photo: Robert Anic/PIXSELL

Tu nije kraj odlascima iz Maksimirske 128. Marina Leovca, navodno, samo još lječnički dijeli od potpisa za Osijek.

Bilo bi ovo treći put da Bjelica surađuje sa Leovcem. Zajedno su radili u Austriji Beču i Dinamu.

Burnley? Na samom je dnu Premier lige s tek 12 bodova u 18 utakmica. Ima jednu pobjedu, devet remija i osam poraza, a zabio je tek 16 golova. Ako želi ostati u prvoligaškom društvu, mora se pojačati, a svog spasitelja vidi u Mislavu Oršiću.




Dinamu nije sila prodavati. Uostalom, bilo bi pogubno prodati ponajboljeg igrača samo nekoliko dana uoči nastavka HNL-a te utakmice protiv Seville u Europskoj ligi.

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

‘Modri’ za njega pravu zamjenu nemaju, ali i sami su svjesni da je ovo ponuda koja se ne odbija. Na račun bi sjelo osam milijuna eura, ozbiljan novac koji bi pokrio veliki dio troškova. I upravo zbog toga Dinamo se nećka.

A da je Oršić ‘vruća roba’ na tržištu, dokazuju i napisi talijanskih medija. Mnogi od njih, a među njima i La Gazzetta dello sport, donose informaciju da Oršića želi Siniša Mihajlović. Trener Bologne traži izlaz iz krize, Bologna je izgubila u šest od zadnjih sedam dvoboja u Serie A, a kažu tamošnji kolege da je nakon ovog zadnjeg poraza, od Verone (2:1), Mihajlović razgovarao s ljudima iz klupske uprave i zatražio pojačanja, poglavito u napadu…




Autor:I.L.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.