Nova navijačka kolumna: Fanopolis by David Marelj

Autor: dnevno.hr

Moderni je nogomet postao kamen spoticanja kod svih poklonika 'najvažnije sporedne stvari na svijetu'. Dakle ako ste samo ´kibic´, poštovatelj i poklonik sporta ili ste ´DIE HARD´ ultras ili hool, kristalno vam je jasno da se najomiljeniji oblik zabave u većine mužjaka totalno promijenio- uvodne su misli Vašeg novog kolumnista, s kojim ćete zaviriti u mračne strane nogometa.

Od sada poštovani čitatelji, a posebno poklonici nogometa i navijači, svakog utorka na portalu dnevno.hr imati ćete priliku prolaziti kroz katarzične kolumne Davida Marelja, jednog od bivših vođa Bad Blue Boysa, putnika po svjetskim tribinama i pripadnika stare garde nogometnih navijača koji će se u svojim tekstovima uhvatiti u koštac s izazovima digitalnog doba i novom sociološko – ekonomskom stvarnošću jednog od najraširenijih sportova na svijetu.

David za sebe kaže da je kozmopolit, medijski poduzetnik i patriot.

– Moderni je nogomet postao kamen spoticanja kod svih poklonika nogometa. Dakle ako ste samo ´kibic´, poštovatelj i poklonik sporta ili ste ´DIE HARD´ ultras ili hool , kristalno vam je jasno da se najomiljeniji oblik zabave u većine mužjaka totalno promijenio- uvodne su misli Vašeg novog kolumnista, s kojim ćete zaviriti u mračne strane nogometa.

Premijernu kolumnu pročitajte večeras na portalu dnevno.hr.

Autor:dnevno.hr
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.